Blog

Vízszigetelés? Mi az Oxidált bitumenes lemez?

A bitumenes lemez olyan lemez, amelyet oxidált bitumen anyaggal fednek, és különböző fajtái vannak. Hegeszthető oxidált bitumenes lemez üvegfátyol hordozóbetéttel A felső rétege egy finom szemcséjű ásványi por, ami finom homok, palaliszt. Belsejében a két oxidált bitumenes réteg között üvegfátyol hordozóbetét helyezkedik el. Ezek a lemezek a házak alapozásához és tartószerkezetének nyomvályúinak ellátásához is használhatók. Az alátét lemezeket GV lemezeknek nevezik, és a vízszigetelés építési eljárásának elengedhetetlen részét képezik. Ezek a házak sokkal jobban ellenállnak a víz, illetve az időjárási tényezőknek.

Magas a fűtésszámla? Hőszigetelő rendszer a megoldás.

Minden télen emberek milliói küzdenek azért, hogy otthonukat felfűtsék és melegen tartsák, miközben az energiaszámláik az egekbe szöknek. Hőszigetelő rendszer alkalmazásával optimalizálható és javítható a falazat hőátbocsátási tényezője. A jó minőségű hőszigeteléssel jelentősen megtakarítható a fűtés költség, és az épület belső klímája kedvezően változik. Télen meleg, nyáron hűvös. Az épületekben olyan gyakori gondokat szüntetnek meg, mint például: páralecsapódás, penészedés. A jó szigetelés segítségével energiát takaríthat meg otthonában – ez elengedhetetlen régi és új otthonokban. Ezenkívül megvédi otthonát a hőtől, a hidegtől, a nedvességtől és nem utolsó sorban a zajtól. Ez javíthatja életszínvonalát és megtakaríthatja az energiaköltségeket.

2022.06.08 16:00
Csöme Kft.
Csöme Kft.
Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer.

A szigetelés fontossága ma már vitathatatlan tény, de mivel a szigetelés megéri, az érvek és a cáfolatok még sokáig sorakozhatnak. A külső kőzetgyapot hőszigetelő panelek igazi újdonságnak számítanak.

HOMLOKZATI VAKOLHATÓ KŐZETGYAPOT TÁBLA - PETRALANA - PETRAFAS

ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSÚ HŐ- ÉS HANGSZIGETELŐ, TŰZGÁTLÓ KŐZETGYAPOT TÁBLA

2022.02.22 21:03
Csöme Kft.
Csöme Kft.
Hőszigetelés, Polisztirol hőszigetelés

Eps (expandált polisztirol) közismertebb nevén hungarocell, de gyakran Nikecell-nek is nevezik. Hőszigetelés tekintetében az egyik legjobb ár-érték arányú befektetés, de nézzük meg, hogy teljesít a többi szempont alapján a hungarocell.
Főbb felhasználási területe: - Homlokzati hőszigetelés, - aljzati hőszigetelés.


PETRANET ÜVEGSZÖVET HÁLÓINK MEGÚJULTAK!

PETRANET ÜVEGSZÖVET HÁLÓINK MEGÚJULTAK!

2021.05.09 18:18
PAROC UNS 37Z

Tudja Ön, hogy milyen előnyökkel jár, ha PAROC UNS 37z általános kőzetgyapotot vásárol tőlünk? Ha a válasza NEM, akkor olvassa el cikkünket!

olcsobbat.hu simplepay_hu_v2