Blog

Magas a fűtésszámla? Hőszigetelő rendszer a megoldás.

2023.01.20 14:10
Magas a fűtésszámla? Hőszigetelő rendszer a megoldás.

Minden télen emberek milliói küzdenek azért, hogy otthonukat felfűtsék és melegen tartsák, miközben az energiaszámláik az egekbe szöknek. Hőszigetelő rendszer alkalmazásával optimalizálható és javítható a falazat hőátbocsátási tényezője. A jó minőségű hőszigeteléssel jelentősen megtakarítható a fűtés költség, és az épület belső klímája kedvezően változik. Télen meleg, nyáron hűvös. Az épületekben olyan gyakori gondokat szüntetnek meg, mint például: páralecsapódás, penészedés. A jó szigetelés segítségével energiát takaríthat meg otthonában – ez elengedhetetlen régi és új otthonokban. Ezenkívül megvédi otthonát a hőtől, a hidegtől, a nedvességtől és nem utolsó sorban a zajtól. Ez javíthatja életszínvonalát és megtakaríthatja az energiaköltségeket.

A hőszigetelés csökkentheti az energiaköltségeket.

Úgy döntött, hogy otthona szigetelésével pénzt szeretne megtakarítani? A falak külső szigetelése nagyban csökkentheti a fűtésszámlánkat, ezt szinte mindenki tudja, de hogy melyik szigetelési rendszert válasszuk, az nem ennyire egyértelmű. Segítünk eligazodni a külső falszigetelő rendszerek anyagai és típusai között! Miután meghozta döntését, a következő lépés a lehetséges szigetelési módszerek megismerése. A legnépszerűbb választás jelenleg a polisztirolhab szigetelőlemez, amely amellett, hogy megfizethető, kiválóan szigeteli falainkat. A polisztirolhab szigetelésen kívül létezik ásványszálas kőzetgyapot. A polisztirol szigetelőlapok népszerűsége mögött műszaki és gazdasági okok is meghúzódnak, mert nagy szilárdságú, nedvességálló, nem irritáló anyag, könnyen kivitelezhető felhasználásában. A szakemberek több évtizedes tapasztalatot halmoztak fel. A polisztirol szigetelés mellett a kőzetgyapot szigetelés is nagyon népszerű megoldás, számos előnye miatt. Noha a szigetelőlemezek piacán számos termék közül lehet választani, talán nincs más termék, ami ennyire kifinomultan teljesítette az emberek szigeteléssel szemben támasztott elvárásait.

A hőszigeteléshez kiváló minőségű EPS80, EPS100 homlokzati hőszigetelő keményhab lemez, expandált polisztirol szigetelést használhatunk. Köznapibb nyelvén hungarocell vagy gyakran Nikecell -nek is nevezik. A Fim izotir – eps80 a legfelsőbb szintű hőszigetelést érhetjük el. A rezsiköltség csökkentésén túl, a hőszigetelés segítségével az energiaválság miatti felárak is csökkenthetők.

Minden háznak más az energiaigénye, így a végső szigetelési rendszer ennek megfelelően kerül - a pontos paraméterek kiértékeléséhez, kiszámításához szükségünk lesz szakértők segítségére (keressen minket bizalommal). A rendszerszintű tervezés nem csak az épület szigetelését vagy szigetelését tartalmazza. Helyiségek hőhatása mert a mindenkori hőtechnikai előírásokat is kell tartani – nem mindegy, hogy a külső szigetelést utólag vagy újonnan szerelik fel. Az EPS80 és az EPS100 lemezek például olyan univerzális hőszigetelő anyagok, amelyek a homlokzati hőszigeteléshez használatosak, mivel alacsony áron elérhetőek. Ezeket a hőszigetelő keményhab lemezeket polisztirol szigetelésekkel is kombinálni lehet, így a hőszigetelés hatékonysága tovább növelhető.

csomeszigetlés ajánlatkérés

olcsobbat.hu argep.hu simplepay_hu_v2