Blog

PAROC UNS 37Z

2021.05.09 18:18
PAROC UNS 37Z

Tudja Ön, hogy milyen előnyökkel jár, ha PAROC UNS 37z általános kőzetgyapotot vásárol tőlünk? Ha a válasza NEM, akkor olvassa el cikkünket!

A Paroc UNS 37z rendelkezik az egyik legjobb hővezetési tényezővel (λ=0,037 W/mK) az általános felhasználású kőzetgyapot termékek palettáján, továbbá az egy csomagban/raklapon tárolt négyzetméter mennyisége a legmagasabb a konkurenciához viszonyítva. Utóbb említett tulajdonsága miatt Ön tárolóhelyet illetve szállítási költséget takaríthat meg.
Teljes keresztmetszetében víztaszító, ez rendkívül fontos abból a szempontból, hogy a hőszigetelési teljesítménye nem csökken a terméknek évek múltán sem. Élettartama megegyezik az épület élettartamával, tulajdonságait akár 50 év után is megőrzi, mind alak-mérettartósság, mind teljesítmény szempontjából. Nem zsugorodik, nem roskad össze. A vízpárát akadálytalanul átengedi, ezáltal biztosítva a jó szellőzést illetve megelőzve a penészedést. Rendkívül jó hangelnyelő tulajdonságai mellett a szigetelés a nem éghető kategóriába van besorolva ("A1").

olcsobbat.hu argep.hu simplepay_hu_v2