FIT GOLD SZILIKON DÍSZÍTŐ, SZÍNEZŐ VÉKONYVAKOLAT

FIT GOLD SZILIKON DÍSZÍTŐ, SZÍNEZŐ VÉKONYVAKOLAT

Alkalmazási terület
A FIT GOLD kiváló minőségű, magas páraáteresztő képességű, vízlepergető, szennyeződéseknek ellenálló szilikongyanta kötésű vékonyvakolat. Alkalmas régi és új épületek külső, illetve belső falazatainak díszítésére, valamint főleg kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszerek, és egyéb ásványi alapfelületek fedővakolására.

Alapfelület jellemzői
Az alapfelület tartósan száraz, por- és szennyeződésmentes, valamint mozgás- és zsugorodásmentes legyen. A felületnek simítottnak vagy gletteltnek kell lennie.


 


Áraink tájékoztató jellegűek! Kérem érdeklődjön.

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Előkészítés
A termék természetes eredetű ásványi anyagokat tartalmaz, ezért utórendelésnél, illetve különböző gyártási dátumú vödröknél árnyalatnyi színeltérés lehetséges. Az épület egyes oldalain azonos gyártási dátumú anyagot használjon, vagy a különböző gyártási dátumú vödröket egy nagyobb edényben keverje össze. A mintaanyagokon, színkártyákon lévő színek tájékoztató jellegűek. Az anyag szemcsézettségéből, a feldolgozásból, és az időjárási különbségekből adódóan a teljes színazonosság nem garantálható. Fúrógépbe fogott keverőszárral keverjük fel a vödrök tartalmát, és ellenőrizzük a vödrök peremére nyomatott azonosítókat.

Alapozás
Kizárólag FIT BASE vakolatalapozóval történhet. A felület alapozását a színvakolás előtt minimum 24 órával végezzük el és ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására.

FIGYELEM! Mindig az anyaghoz javasolt, színezett alapozót használjuk.

Adatok
Anyagszükséglet
Rustic 2 mm gördülő: 2,4–2,9 kg/m² ; Fine 1,5 mm kapart hatású: 2,4–2,9 kg/m² A leírt mennyiségek tájékoztató jellegűek, függnek a felhordás módjától, és az alapfelület minőségétől.
Színezés
Gyárilag előkeverve, a FIT-színkártya színeiben elérhető.
Hőmérséklet
A feldolgozáskor és a száradás alatt a levegő és a falfelület hőmérséklete is +5 és +25 °C között legyen.
Teljes száradási idő
10 óra. A megadott érték 20 °C-on, 42%-os relatív páratartalom mellett értendő. Az időjárás változásával a száradási idők jelentősen megváltozhatnak.
Kiszerelés
nettó 15 kg
Eltarthatósági idő
Eredeti, bontatlan csomagolásban, fagymentes helyen a gyártástól számított 2 évig (gyártási dátum a vödör oldalán: nap/hónap/év/gyártási szám). A száradó anyagot óvni kell közvetlen napsütéstől, huzattól, fagytól, csapó esőtől, a +30 °C fölötti hőmérséklettől.
Tűzveszélyességi osztály
Nem tűzveszélyes, „E” tűzveszélyességi osztályba sorolva.
Hígítás
Amennyiben szükséges legfeljebb 2 dl vízzel.
Cikkszám
FIT_GOLD_SZILIKON_DISZITO_SZINEZO_VEKONYVAKOLAT
Vélemények
olcsobbat.hu argep.hu simplepay_hu_v2