Charvát Kft.

A Csöme kft. büszke arra, hogy a Charvát kft. első partnerei között tudhatja magát. A szigetelés termékpalettánk nagy részét a Charvát Kft. termékeiből állítottuk össze, amik kifogástalan minőségű termékeket és kiszolgálást biztosítottak számunkra. 

Mit kell tudni a Charvát Kft.-ről?

2004 - a folyamatos növekedés eredményeként az anyacég megalapította Magyarországon a Charvát Kft.-t, mint hivatalos leányvállalatát. Folyamatos fejlesztés mellett a cég igazodott a piaci igényekhez

2007 - már több saját tulajdonú telephellyel rendelkez

2008 - új piaci lehetőséget keresve elindították cégük nagykereskedelmi vonalát, ami ma már az egész országra kiterjedt. A modifikált vízszigetelő lemezek utáni kereslet kielégítése képpen termékpalettájuk Novaglass vízszigetelőkkel bővült

2010 - bevezették Magyarországon az Isoroc kőzetgyapot szigetelőanyagokat és kizárólagos magyarországi forgalmazói lettek

2012 - kizárólagos magyarországi forgalmazói lettek a Paroc kőzetgyapot épületszigeteléseknek

2013 - az APP modifikált bitumenes lemezeket és EPS-t gyártó FIM kizárólagos forgalmazói lettek

2016 – kínálatuk olasz gyártmányú Gematherm XPS szigetelőkkel bővült. Később a márkanév Efyos-ra változott

2017 - felvették termékpalettájukba a Petralana kőzetgyapot szigetelőanyagait

2018 - elkezdték forgalmazni az Italiana Membrane vízszigetelő termékeket, amelyekkel a speciális igényű vásárlók kéréseit elégítik ki (gyökérálló lemezek, öntapadó lemezek, tekercses zsindelyek)

2019 - cégcsoportjuk nettó árbevétele meghaladta a 3 milliárd forintot

2020 - cégük új telephellyel bővült Dunaharasztin, mely egy - a kor színvonalát minden tekintetben kielégítő -modern irodaépülettel, 2 db - összesen 2000 m2 fedett raktárcsarnokkal, egy 300 m2-es fűtött raktárral és 1300 m2 szabadtéri tárolóhellyel rendelkezik. Az új telephely egyben egy új korszakot nyit meg a cég életében, mind a raktározás, mind a logisztika terén, ezzel kielégítve partnereik növekvő igényeit

2020 - megkezdik a Protan PVC vízszigetelő lemezek forgalmazását

Közel 500 viszonteladóval, több márka kizárólagos képviseletét is ellátva, forgalmazójaként vannak jelen a magyar piacon.

Területi képviselőik országos lefedettséggel dolgoznak, gondoskodnak az Önök megrendeléséről - igényei felméréséről a rendelés leadástól a kiszállításig. 4 db 3,5 tonna és 3 db 18 tonna teherbírású, saját tulajdonú tehergépkocsival juttatják el az igényelt árut partnereik számára.

Termékpalettájuk minden igényt kielégít a víz- és hőszigetelés terén, legyen szó akár lakossági- akár ipari felhasználásról, normál vagy speciális követelményről.

Jelen

A Charvát részvénytársaság Csehországban az egyik legnagyobb gyártó, a klasszikus, homokolt vagy csupasz bitumenes alátétlemezek, továbbá az oxidált és modifikált SBS bitumennel készült, lángolvasztással hegeszthető bitumenes alátétlemezek valamint a bitumenes zsindelylapok gyártásának területén. Kiegészítő termékként paraffinozott csomagolópapírt is gyártanak. A cég bitumenes termékeinek több mint 70%-át exportálja. A legjelentősebb cseh piac mellett a legfontosabb értékesítési területek a következők: elsősorban Németország, Ausztria, Magyarország és Románia, továbbá Dánia, Hollandia, Lengyelország, Szlovákia, Litvánia és Észtország. A rendkívül igényes piacokon a Charvát a.s. sikereit a stabil termékminőségével és a vevői igények folyamatos kielégítésével érte el.

 

olcsobbat.hu argep.hu simplepay_hu_v2