Fimplast Mineral V4,5 - Hegeszthető bitumenes lemez APP modifikált bitumennel, üvegfátyol hordozóbetéttel

-18%
Fimplast Mineral V4,5 - Hegeszthető bitumenes lemez APP modifikált bitumennel, üvegfátyol hordozóbetéttel

Fimplast Mineral V 4,5 - Hegeszthető bitumenes APP modifikált bitumennel, üvegfátyol hordozóbetéttel.

Magas hőellenállást igénylő tetőpaláston jó eredménnyel alkalmazható zárórétegként, alkalmas többrétegű tetőrendszerek zárórétegeként. Az anyag magas minőségének köszönhetően rendkívül ellenálló a mechanikai behatásokkal szemben. Modifikált bitumenes összetételének köszönhetően kiváló műszaki paraméterekkel rendelkezik, ezáltal biztosítva a hosszú élettartamot. Elérhető különböző tömeggel rendelkező változatokban (Fimplast Mineral V 3,5, Fimplast Mineral V 4). Hegesztéssel vagy ragasztással rögzíthető. Tekintse szigeteléswebshopunk hatalmas kínálatát és termékeinket a csömeszigetel.hu 


 


Áraink tájékoztató jellegűek! Kérem érdeklődjön.

1 665 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 360 Ft
Kezdete: 2024.06.05   A készlet erejéig!
Egységár: 1 360 Ft/m2
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Dokumentáció
Részletek

Fimplast Mineral V4,5 - A Megbízható Vízszigetelési Megoldás

Ismerje meg a Fimplast Mineral V4,5-öt, a csomeszigeteles.hu kínálatában található prémium minőségű vízszigetelő terméket, amely az APP modifikált bitumen és üvegfátyol hordozóbetét egyedülálló kombinációját használja fel, hogy kivételes hőellenállást és tartósságot nyújtson magas hőigényű tetőpaláston.

Jellemzők:

  • APP Modifikált Bitumen: Az APP (Ataktikus Polipropilén) modifikált bitumen növeli a lemez hőellenállását és UV stabilitását, biztosítva ezzel a hosszú élettartamot és megbízhatóságot a legkeményebb környezeti feltételek között is.
  • Üvegfátyol Hordozóbetét: Az erős, mégis rugalmas üvegfátyol hordozóbetét hozzáadott mechanikai erőt és szakítószilárdságot biztosít, ami ellenállóbbá teszi a lemezt a mechanikai sérülésekkel szemben.
  • Hőellenállás: Kifejezetten a magas hőellenállást igénylő alkalmazásokra tervezve, ideális választás többrétegű tetőrendszerek zárórétegeként.
  • Sokoldalú Alkalmazhatóság: A termék hegesztéssel és ragasztással egyaránt rögzíthető, így tökéletesen illeszkedik a különböző tetőszerkezetekhez és vízszigetelési igényekhez.

Előnyök:

A Fimplast Mineral V4,5 nem csak egy termék; egy teljes körű vízszigetelési megoldás, amely az alábbi előnyökkel jár:

  • Megnövelt Élettartam: A magas minőségű APP modifikált bitumen és üvegfátyol hordozóbetét kombinációja éveken át tartó védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben.
  • Költséghatékony: Hosszú élettartama és minimális karbantartási igénye révén a Fimplast Mineral V4,5 hosszú távon költséghatékony választás.
  • Egyszerű Telepítés: A termék flexibilitása és sokoldalú rögzítési lehetőségei gyors és egyszerű telepítést tesznek lehetővé, csökkentve a munkaerő- és telepítési költségeket.
  • Esztétikai Sokoldalúság: A különböző tömeggel rendelkező változatok és színopciók biztosítják, hogy a Fimplast Mineral V4,5 tökéletesen illeszkedjen projektje vizuális követelményeihez.

Válassza a Fimplast Mineral V4,5-öt!

Ha Ön is a legmagasabb minőségű, hosszú távú védelmet keresi tetőjének, válassza a Fimplast Mineral V4,5-öt. Látogasson el webshopunkba még ma, és tegyen szert a piacon elérhető egyik legjobb vízszigetelési megoldásra. Ne engedje, hogy az időjárás károsítsa otthonát – védekezzen a Fimplast Mineral V4,5-öt alkalmazva.

Hasonló termékek
Adatok
Hordozóbetét
Üvegfátyol
Felület alsó/felső
PE fólia, Palazúzalék
Vastagság
3,7 mm
Lemez szélesség
1 m
m2/tekercs
10 m2
m2/raklap
230 m2
Szakitóerő hosszirányban
≥ 300 N/50mm
Szakitóerő keresztirányban
≥ 200 N/50mm
Szakadási nyúlás keresztirányban
≥ 2 %
Szakadási nyúlás hosszirányban
≥ 2 %
Hideghajlíthatóság
0 °C
Olvadáspont
110 °C
Felület tömeg
4,5 kg/m2
Szállítási csoport
Standard
Cikkszám
FIM_MIN_V45
Tömeg
4,5 kg/m2
Min. rendelhető mennyiség
10 m2
Választható mennyiségek
10 m2, 20 m2, 30 m2, 40 m2, ...
Vélemények
Dokumentáció
olcsobbat.hu argep.hu simplepay_hu_v2