Fimplast Mineral V4 - Hegeszthető bitumenes lemez APP modifikált bitumennel, üvegfátyol hordozóbetéttel

Fimplast Mineral V4 - Hegeszthető bitumenes lemez APP modifikált bitumennel, üvegfátyol hordozóbetéttel

Fimplast Mineral V 4 - Hegeszthető bitumenes APP modifikált bitumennel, üvegfátyol hordozóbetéttel.

Magas hőellenállást igénylő tetőpaláston jó eredménnyel alkalmazható zárórétegként, alkalmas többrétegű tetőrendszerek zárórétegeként. Az anyag magas minőségének köszönhetően rendkívül ellenálló a mechanikai behatásokkal szemben. Modifikált bitumenes összetételének köszönhetően kiváló műszaki paraméterekkel rendelkezik, ezáltal biztosítva a hosszú élettartamot. Elérhető különböző tömeggel rendelkező változatokban (Fimplast Mineral V 3,5, Fimplast Mineral V 4,5). Barna színű palazúzalékkal fedett verzióban is kapható. Hegesztéssel vagy ragasztással rögzíthető. Tekintse szigeteléswebshopunk hatalmas kínálatát és termékeinket a csomeszigeteles.hu 


 


Áraink tájékoztató jellegűek! Kérem érdeklődjön.

1 520 Ft
Egységár: 1 520 Ft/m2
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Dokumentáció
Részletek

Ismerje meg a csúcsminőségű Fimplast Mineral V4 hegeszthető bitumenes lemezt, amely az APP modifikált bitumennel és üvegfátyol hordozóbetéttel garantálja a legmagasabb szintű vízszigetelést. Tökéletes választás magas hőellenállást igénylő tetőpaláston, és többrétegű tetőrendszerek zárórétegeként. A Fimplast Mineral V4 kiemelkedik magas minőségével és mechanikai behatásokkal szembeni ellenállásával, melyet a modifikált bitumenes összetétel biztosít. Ezáltal a termék hosszú élettartammal rendelkezik, megbízhatóan védi a tetőt minden körülmények között.

Elérhető több változatban, mint a Fimplast Mineral V 3,5 és V 4,5, valamint barna színű palazúzalékkal fedett verzióban is, így minden projekt specifikus szükségletének megfelelően választhat. A hegesztéssel vagy ragasztással könnyedén rögzíthető Fimplast Mineral V4 a www.csomeszigeteles.hu webshopban elérhető, ahol a széles kínálatból választhatja ki a legmegfelelőbb vízszigetelési megoldást.

Válassza a Fimplast Mineral V4-et, és biztosítsa tetője hosszú távú védelmét a vízszigetelés terén, kiemelkedő műszaki paraméterekkel és kiváló minőséggel. Tekintse meg termékünket és válassza a megbízhatóságot a csomeszigeteles.hu-nál!

Hasonló termékek
Adatok
Hordozóbetét
Üvegfátyol
Felület alsó/felső
PE fólia, Palazúzalék
Vastagság
3,3 mm
Lemez szélesség
1 m
m2/tekercs
10 m2
m2/raklap
250 m2
Szakitóerő hosszirányban
≥ 300 N/50mm
Szakitóerő keresztirányban
≥ 200 N/50mm
Szakadási nyúlás keresztirányban
≥ 2 %
Szakadási nyúlás hosszirányban
≥ 2 %
Hideghajlíthatóság
0 °C
Olvadáspont
110 °C
Felület tömeg
4 kg/m2
Cikkszám
FIM_MIN_V4
Tömeg
4 kg/m2
Min. rendelhető mennyiség
10 m2
Választható mennyiségek
10 m2, 20 m2, 30 m2, 40 m2, ...
Vélemények
Dokumentáció
olcsobbat.hu argep.hu simplepay_hu_v2