10CM - TELJES HŐSZIGETELŐ RENDSZER ÁR

10CM - TELJES HŐSZIGETELŐ RENDSZER ÁR

10CM - TELJES HŐSZIGETELŐ RENDSZER ÁR

A teljes hőszigetelő rendszer csomag tartalma:

10cm Fim izotir EPS80 -1m2

Baumit doucontact - 8kg

Baumit üvegszövetháló -1,1m2

160mm Müanyag szeges dübel - 6db

Baumit uniprimer alapozó -0,2kg

Baumit duotop fehér -2,5kg

Hálos élvédő és indító profil árat nem tartalmazza!

 

 


 


Áraink tájékoztató jellegűek! Kérem érdeklődjön.

6 740 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

10cm Fim izotir EPS80

A Fim izotir EPS80 egy szigetelőanyag, amelyet általában épületek külső vagy belső szigetelésére használnak. Az EPS a "kiterjedt polisztirol" rövidítése, ami a polisztirol hab alapanyagának kiterjedt feldolgozását jelenti, és az EPS80 a polisztirol hab nagy sűrűségű változatát jelenti. A 10 cm vastagság azt jelenti, hogy az anyag vastagsága 10 centiméter, ami nagyon hatékony szigetelőréteget biztosít az épület számára. Az EPS80 nagyon könnyű, tartós és ellenáll az időjárási hatásoknak, valamint kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek csökkenteni az épület fűtési és hűtési költségeit.

Baumit doucontact

A Baumit Doucontact egy ragasztóhabarcs, amelyet építőipari felhasználásra fejlesztettek ki. A Baumit egy építőanyagokat gyártó cég, és a Doucontact termékük a külső homlokzatok hőszigetelő rendszereinek kialakításához használható. A Doucontact habarcsot általában az épületfalakra vagy a hőszigetelő rendszerre kerülő szigetelőlapokhoz használják fel, és a ragasztóanyagként való alkalmazásával biztosítja a szigetelőrendszerek stabil rögzítését. A Baumit Doucontact habarcs kiváló tapadást biztosít, és kiváló minőségű anyagokból készül, ami nagy szilárdságot és tartósságot biztosít az épület homlokzati szerkezetének.

Baumit üvegszövetháló

A Baumit üvegszövetháló egy olyan anyag, amelyet általában építkezéseknél használnak a falak megerősítésére és javítására. A háló üvegszálakból készül, amelyeket szövési technikával összekapcsolnak, hogy egy erős, tartós és rugalmas anyagot hozzanak létre. A Baumit üvegszövetháló általában vakolat alá helyezik, hogy megerősítse a vakolatot, és megakadályozza a repedéseket vagy hajszálrepedéseket a falon. A Baumit üvegszövetháló könnyen vágható és felszerelhető, és használata segíthet megelőzni a falak további károsodását és javítani azok állapotát.

Müanyag szeges dübel

A műanyag szeges dübel egy olyan építőipari tartozék, amelyet általában a falakhoz vagy más hasonló felületekhez való rögzítéshez használnak. A dübelt általában egy furatba helyezik, majd a szeges részét behajtják a falba. Ezután a rögzítendő tárgyat a dübelre lehet felfüggeszteni vagy rá lehet csavarozni. A műanyag szeges dübel előnye, hogy könnyen telepíthető és meglehetősen olcsó. A műanyagból készült anyagoknak köszönhetően nagyon tartósak, ellenállnak a nedvességnek és a vegyi anyagoknak, és nem korrodálnak, így hosszú élettartammal rendelkeznek. Ebben az esetben műanyag szeges dübelel rögzítik az eps-t a homlokzathoz.

Baumit uniprimer alapozó

A Baumit Uniprimer Alapozó egy speciális alapozó anyag, amelyet általában épületek homlokzatainak előkészítéséhez használnak. Az alapozó anyagot általában a falakra vagy más felületekre alkalmazzák, mielőtt a vakolatot felvinnék. A Baumit Uniprimer Alapozó egy speciális, előkészített anyag, amelyet a vakolatot megelőzően kell felvinni a felületre. Az alapozó réteg javítja a vakolat tapadását és javítja az alapfelület tapadási képességét is. Emellett az alapozó réteg segít megakadályozni a penész és a nedvesség kialakulását is. Az alapozó anyagot könnyű felvinni, és gyorsan szárad, így ideális megoldás az építőipar számára.

Baumit duotop fehér

A Baumit duotop fehér egy kész vakolatrendszert jelent, amelyet általában kültéri homlokzatokra használnak. Ez egy fokozottan időjárásálló, szilárd és ellenálló bevonat, amely alkalmas a külső homlokzatok védelmére és esztétikus kialakítására. A duotop vakolatrendszer két rétegből áll: az első réteg a Baumit Starcontact ragasztóanyagból készül, amelyet az alapfelületre kennek fel. A második réteg a Baumit duotop vakolatból áll, amely egy speciális, homlokzati vakolat, amely rendkívül ellenálló a különböző időjárási hatásokkal szemben. A Baumit duotop fehér rendszer különösen alkalmas homlokzatokra, amelyek magas páratartalmúak, vagy amelyek ki vannak téve a nedves környezetnek. A fehér szín segít csökkenteni a homlokzat hőfelvételét, így ez az anyag hozzájárul a lakóépületek energiahatékonyságának javításához is.

Adatok
Cikkszám
10CM_TELJES_HOSZIGETELO_RENDSZER_AR
Vélemények
olcsobbat.hu argep.hu simplepay_hu_v2